Leírás
Térkép
Ajánlatkérés

Travel information (red box)

Dátum:
2020.Szeptember 8-14.
2020.Október 20-26.
2021.Március 15-21.
2021.Május 24-30.
2021.Szeptember 17-23.
2021.Október 18-24.
2021.November 15-21.



Reptéri és egyéb illetékek: 59.900 Ft 
Transzfer:  9 900 Ft
Egyágyas felár: 69 900 Ft
Belépőjegyek ára: 29 500 Ft

Az ár tartalmazza:
  • 6 éjszaka
  • félpanziós ellátás ( reggeli + vacsora)
  • repülőjegyet Budapest - Tel-Aviv - Budapest útvonalon aWizzair járataira
  • utasonként egy darab kisméretű kézipoggyászt (max. 40x30x20 cm)
    utasonként egy darab feladott poggyászt (max. 10 kg és 55x40x23 cm)
    magyar nyelvű idegenvezetést a programok során


Külön fizetendők:
  • feladható bőrönd
  • biztosítások
  • helyszínen fizetendő kb. 42,- Euro/fő borravalót

Program

1.nap:
Elutazás Budapestről a Wizzair menetrendszerinti járatával. Érkezés Tel Avivba, a helyszínen magyarul beszélő idegenvezetőnk várja, majd a szállodai transzfer előtt félnapos orientációs városnézésre megyünk, Megtekintjük: a Jaffa negyedet, a régi kikötőt, a művész negyedet. A városnézés után transzfer Tiberiasba. Szállás és vacsora Tiberiasban.

2.nap:

Reggeli a szállodában, majd utazás Názáretbe és a Genezáreti tó partján fekvő szent helyekhez. Megtekintjük Mária Magdolna születési helyét majd utunk során érintjük a Boldog mondások hegyét.Utunk folytatásakéntdTabghára, a kenyér és halszaporítás csodájának színhelyére utazunk ésutunkat Capernaumban folytatjuk, ahol ellátogatunk a régi zsinagógához és Péter házához.  Názáret megtekintése, majd visszatérés a tiberiasi szállodába, ahol elfogyasztjuk vacsoránkat. Szállás Tiberiasban.

3.nap:
A reggelit követően utazás Akkoba, a keresztes lovagok városába, majd továbbutazás Haifába, ahol a városnézés keretén belül megtekintjük a város főbb nevezetességeit, majd séta a Bahai szentélyhez vezető kertrendszerben. TovábbutazunkCaesarea-ba, ahol megcsodáljuk a római színházat, és a keresztes lovagok várát.Érkezés Betlehembe majd a szálloda elfoglalása, vacsora a hotelben. Szállás Bethlehembe.

4.nap:
A reggelit követően egésznapos városnézés Jeruzsálemben: Olajfák hegyéről csodálatos jeruzsálemi panoráma terül elénk. Megtekintjük az Olajfák hegyén található Szent helyeket. Pillantás a Virágvasárnap útjára és a DominusFlevit kápolnára. Továbbhaladunk a Getszemáni kerthez és megtekintjük a Nemzetek Templomát, az Elárulás barlangját és Szûz Mária sírját. Látogatás a Sion-hegyen az Utolsó Vacsora színhelyére, Dávid Király sírjához. Utazás Jeruzsálem óvárosába: Az Oroszlános kapu, ViaDolorosa, Siratófal, a Szent Sír Templom megtekintése. Visszatérés Betlehemben, és ha időnk engedi a Születés templomát tekintjük meg. Szállás, vacsora a szállodában. Szállás Bethlehembe.

5.nap:
Reggeli a szállodában majd buszos városnézésre indulunk Jeruzsálem új városrészében. Ellátogatunk a holocaust emlékhelyhez a YadVashem megtekintése, a Knesset és a Menora megtekintése kívülről. Kora délután látogatás a MahaneYehuda piacra, ahol mindenki egyénileg sétálgathat vagy kóstolgathat a helyi falatokból. A Nachlaot negyed bejárását követően visszatérés a szállodába. Szállás, vacsora a szállodában. Szállás Bethlehembe.

6.nap:
Utazás a világ legmélyebben fekvő pontjához, a Holt-tengerhez, elhaladunk Qumran-nál, a Holt-tengeri tekercsek lelőhelyénél, majd utazás aMassadai erődhöz ahova drótkötélpályán jutunk fel. Később visszatérés Betlehembe a szállodába, vacsora. Szállás Bethlehembe.

7.nap:
Reggeli, majd indulásig szabadidő.Ttranszfer a tel avivi repülőtérre és elutazás Budapestre.
Legolcsóbb indulás
  • 0 Ft/fő-től
HÍVJON MINKET!
  • +36 1 413 26 60