Leírás
Térkép
Ajánlatkérés

Gold Stern Hotel

A strandtól és Paralia központjától mindössze 80 méterre fekvő Gold Stern szálláshely légkondicionált szobákat kínál, amelyekhez egy térre néző, bútorozott erkély is tartozik. A helyszíni étteremben házi készítésű, kontinentális reggelit szolgálnak fel. A szálláshely egész területén ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított.

A Hotel Gold Stern tágas, légkondicionált szobáiban TV, minibár, hajszárító, valamint privát fürdőszoba is várja a vendégeket.

A Gold Stern 24 órás recepciójának személyzete készséggel nyújt tájékoztatást a környék látnivalóiról, illetve autóbérlésben és túrák szervezésében is segít. A szálláshelyen egy személyi számítógéppel felszerelt, ingyenesen használható internetsarok is kialakításra került.

Katerini városa 7 km-re található, a régészeti lelőhely, Dion területe 27 km-re fekszik.
A szálláshelyen a parkolás díjmentes.

 

A hotel Gold Stern gyermek kedvezményei:

Szállás 5 éves korig inygenes - 2 felnöttel egy szobában akik a 2 ágyas árat fizetik ( csak a buszos utazás fizetendő)
Az ártábban feltüntettet árak 2+1 ágyas szoba két felnött és egy gyermek esetén  6-11 éves gyermekkel történő utazás esetén érvényesek.

A szálloda szobái az ártáblánkban megjelölt turnusoktól eltérően is foglalhatóak (tetszőleges időtartamra), további információkért kérjük, forduljon kollégáinkhoz.

Az idegenforgalmi adó minden esetben a helyszínen fizetendő.

Legolcsóbb indulás
  • 0 Ft/fő-től
HÍVJON MINKET!
  • +36 1 413 26 60