Leírás
Térkép
Ajánlatkérés

Ideális helyen, Athén szívében, nagyon közel a város számos fő látnivalójától, az Acropolis Select Hotel tökéletes hely a görög főváros látogatása során. A szállodától rövid, 5 perces sétára található az Akropolisz, az Új Akropolisz Múzeum és a Plaka negyed, míg más fontosabb látnivalók, mint például a Syntagma tér, az Olympian Zeus temploma és a Monastiraki piac, valamint a város bevásárló központjai, a hotspotok mind könnyen megközelíthetőek. Csak néhány méterre van a metró-, villamos- és autóbusz-állomásaitól, így a város és a strand, a külvárosok nagyon kényelmesen elérhetőek.

Ez a 72 szobás szálloda nemrég felújításon esett át, az elegáns olasz design bútorok, a finom német anyagok és az ókori Görögország által ihletett műalkotások modern, elegáns díszítést és barátságos környezetet kölcsönöznek az épületnek. Az amerikai svédasztalos reggelit naponta szolgálják fel, és ingyenes Wi-Fi hozzáférés áll rendelkezésre a szálloda minden területén. A befogadó személyzet bármikor segít Önnek, és örömmel nyújt tippeket kirándulásokra Athénban és Athénon kívül.

 

A szálloda szobái az ártáblánkban megjelölt turnusoktól eltérően is foglalhatóak egész évben (tetszőleges időtartamra), további információkért kérjük forduljon kollégáinkhoz.

Az idegenforgalmi adó minden esetben a helyszínen fizetendő.

 

Legolcsóbb indulás
  • 0 Ft/fő-től
HÍVJON MINKET!
  • +36 1 413 26 60